Resultaten voor uitverkoop fietsen politie

 
 
uitverkoop fietsen politie
Teruggevonden tweewielers Gemeente Denderleeuw.
Kijkdagen: donderdag 21 september 2017 tussen 16 en 17 uur en tussen 18 en 20 uur en zaterdag 23 september 2017 vanaf 9 uur. Catalogus van te koop aangeboden fietsen en bromfietsen deze pdf is download en afprintbaar: handig om ook op de openbare verkoop te gebruiken.
fietsen
Fiets nodig? Stad Gent.
In mei kunt u op de Oude Beestenmarkt uw fietsen verkopen of een tweedehands exemplaar op de kop tikken. In september heeft de verkoop plaats tijdens Gent Autovrij dat kan dan op een andere locatie zijn, zoals in 2017 in Klein Turkije.
barkruk
Home Limburg Gevonden Fietsen.
Een voorafgaandelijke aangifte van de diefstal van de fiets bij de politie kan een waardevol criterium zijn in het leveren van je bewijs van eigendom. Laat je fiets graveren. Gevonden fietsen die gegraveerd of gelabeld zijn met een rijksregisternummer worden snel terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar en komen in de meeste gevallen dan ook niet op de website terecht.
snel geld lenen
Fietsenverkoop Gemeente Bornem.
De fietsenverkoop vindt plaats in het gemeentelijke magazijn, Puursesteenweg 383. Tussen 9 en 10 uur kan je de fietsen komen bezichtigen. Vanaf 10 uur worden de fietsen per opbod verkocht. De verkoop is afhankelijk van het aantal gevonden fietsen tijdens het afgelopen jaar.
sneller bruin onder zonnebank
Verkoop gevonden fietsen stad Mortsel.
Verloren, gevonden of verwijderde fietsen worden door stad Mortsel minstens drie maanden bewaard. Tijdens deze periode hebben eigenaars de kans hun fiets terug op te halen. Gebeurt dit niet, dan worden de fietsen aan een sociaal project geschonken of verkocht.
Verkoop fietsen politiezone R.
Wie aangifte heeft gedaan van diefstal van zijn/haar brom-fiets, kan met het attest van aangifte, iedere werkdag de teruggevonden brom-fietsen bekijken tijdens de werkuren. H et labelen van fietsen kan worden uitgevoerd elke dag tussen 07.00 uur en 19.00 uur.
Wanneer wordt de volgende verkoop van gevonden fietsen georganiseerd?
Wanneer wordt de volgende verkoop van gevonden fietsen georganiseerd? In het verleden organiseerde de politie soms een uitverkoop van gevonden fietsen wanneer de rechtmatige eigenaars niet meer geïdentificeerd konden worden. Deze fietsenverkoop wordt voortaan georganiseerd door de stedelijke sociale werkplaats t Atelier.
Fietsenverkoop Stad Sint-Niklaas.
De verhuis van de fietsenstockeerplaats kadert binnen een samenwerkingsovereenkomst tussen de stad en vzw Den Azalee, waarbij de vzw een jaarlijkse subsidie krijgt om een tewerkstellingsproject te organiseren dat het beheer organiseert van alle goederen die op de openbare weg worden aangetroffen naast fietsen bv.

Contacteer ons